Loading...

20 recepten om uw hart van Zalm te sublimeren

Gerookt zalmhaasje « Vendsyssel » citroen, met Gin mascarpone en Tonic granité.

Trio van gerookt zalmhaasje « Vendsyssel » op bedje van Bulgursalades

Gerookt zalmhaasje « Vendsyssel » Amaretto en hazelnoot / Schorseneren crème van hazelnoot / amandel

Moderne sushi van gerookt zalmhaasje « Vendsysssel » Yaki Nori met gel van saké en zeesla

Carpaccio van gerookte zalmhaasje « Vendsyssel » citroen, gesmolten paksoi met witte soja, heldere jus met pandanblad

Gerookt zalmhaasje « Vendsyssel » De pastorale

Gerookt zalmhaasje « Vendsyssel » amaretto/ hazelnoot gemarineerd in Duvel

Gerookt zalmhaasje « Vendsyssel » met hazelnoot – beukenzwam – wasabidip

Waaiertje van gerookte zalmhaasje schuimwijn/truffel « Vendsyssel » op zijn bedje van faisselle en kamut

Peterselie roomsoepjes met een variatie van gerookte zalmhaasje « Vendsyssel »

Half gaar, gerookt zalmhaasje « Vendsyssel » Aardappelpurée inktvis inkt en Thaise asperges

Half gaar, gerookt zalmhaasje « Vendsyssel » met meervoud van bietjes, rode bieten vinaigrette en hazelnootjes geparfumeerd met yuzu

Tartaar van gerookt zalmhaasje en forel Avocado, doperwten, mosterdsla

Gerookt zalmhaasje « Vendsyssel » Yaki Nori, slagroom van zwarte peper, zout/zoet van mierikswortel

Boterham van gerookte zalm, melk schuim van mierikswortel

Gerookte zalmhart Yaki Nori « Vendsyssel », bloemkool declinatie

Combinatie van verschillende Gerookt zalmhaasje « Vendsyssel »

Gezouten Brusselse wafel, gerookte zalmhaasje’ « Vendsyssel » volgens seizoen

Zalmhaasje

Uit het edelste en zachtste deel van de zalmzijde is dit een ware delicatesse.